Urmarire dosare cadastru pentru Total Survey

Portal care centralizeaza mai multe baze de date cu starea dosarelor de cadastru si anunta utilizatorii care si-au inregistrat dosarele pe e-mail sau SMS despre starea acestora.

Client

Companie ce ofera o gama larga si variata de servicii topo-geodezice. Detinand o gama extinsa de aparatura specifica, combinata cu vastele cunostinte ale personalului, compania are capacitatea de abordare a unui spectru larg de lucrari de profil.
Din 2006, au pus accentul pe largirea capacitatii de lucru, cat si pe oferirea de servicii la nivel european. Considera geodezia o arta, nu o simpla afacere, din această cauza incearca eficientizarea serviciilor.

Situatie

Avand in vedere ca bazele de date cadastrale din Romania nu sunt unite, exista dificultatea verificarii starilor dosarelor de cadastru intr-un timp cat mai scurt. Astfel, era pierdut foarte mult timp pentru a accesa fiecare baza de date in parte, din fiecare judet.

Ca orice lucru intangibil, este greu de evaluat la inceput. Abia dupa prima intalnire mi-am dat seama ca nu stau de vorba cu niste programatori. Mi-am dat seama ca nevoile noastre sunt identificate usor si rezolvate rapid si profesionist […] A fost nevoie doar de cateva idei simple si programul meu a inceput sa prinda viata prin cei de la CustomSoft. Nevoile mele s-au transformat in ideile lor si asa am redus timpul de lucru si am usurat urmarirea fluxului de lucru. Felicitari!

Solutie

Portal care centralizeaza mai multe baze de date cu starea dosarelor de cadastru (www.ocpiilfov.ro,www.ocpib.ro, www.ancpi.ro) intr-un singur loc, si anunta utilizatorii care si-au inregistrat dosarele pe e-mail sau SMS despre starea acestora.
Site-ul este conceput pentru a veni in ajutorul persoanelor fizice sau juridice autorizate sa execute lucrari de cadastru pe teritoriul Romaniei. Scopul principal al aplicatiei este minimizarea timpilor necesari monitorizarii dosarelor de cadastru depuse la OCPI.
Sistemul preia automat informatii publice accesand site-urile Oficiilor de Cadastru de pe teritoriul Romaniei generand rapoarte usor accesibile utilizatorilor. Actualizarile se fac la un interval de 4 ore si daca apar modificari ale starilor anterioare utilizatorul este informat prin intermediul unui e-mail sau SMS trimis automat.
Pentru o mai buna organizare a timpului, utilizatorul este anuntat cand se apropie termenul final de avizare a dosarului; de fiecare data cand mai raman una, doua sau trei zile pana la avizarea documentatiei se primeste automat un e-mail.


Beneficii

Aceasta aplicatie a preluat activitatea persoanei autorizate de a verifica, de fiecare data cand este nevoie, starea dosarului de cadastru depus la OCPI. Creat pentru usurarea urmaririi dosarelor de cadastru, acesta reduce timpul alocat verificarilor cu pana la 95%.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit