IQCar – Aplicatii hibride si native pentru iOS si Android

O aplicatie mobila hibrida care ajuta un utilizator sa gaseasca servicii pentru masina sa in diferite situatii: defectiune, accident de masina sau asistenta.

Client

Antreprenor entuziast care isi doreste sa dezvolte o serie de produse pentru proprietarii de masini si companiile de reparatii auto.

Provocare

Gasirea celei mai bune solutii pentru dezvoltarea unui ecosistem de produse integrate care sa raspunda atat nevoilor proprietarului masinii cat si proprietarului de service auto.

Solutie

Gasirea celei mai bune solutii pentru dezvoltarea unui ecosistem de produse integrate care sa raspunda atat nevoilor proprietarului masinii cat si proprietarului de service auto.

IQCar Driver este o aplicatie mobila hibrida care ajuta un utilizator sa gaseasca servicii pentru masina sa in diferite situatii: defectiune, accident de masina sau asistenta.

Utilizatorul poate alege tipul de problema a masinii (de exemplu: revizie periodica, schimbarea uleiului, inlocuirea pieselor, inspectia la fata locului, service-ul rotilor si multe altele) si poate comunica in timp real cu service-urile de masini din apropiere. Dupa trimiterea cererii pentru o anumita problema, utilizatorul primeste raspunsuri din partea service-ului. Raspunsurile pot contine mesaje, estimarea costului si timpul de programare. Utilizatorii pot accepta sau respinge oferte sau pot trimite mesaje catre service-urile care au raspuns la solicitarea lor.

PARTENERUL INTELIGENT LA VOLAN

iPhone
Asistenta rutiera, solutii pentru defectiunile autoturismului, notificari pentru intretinerea masinii, servicii in apropiere, localizarea masinii parcate, toate oferite de cea mai inovatoare, sigura si convenabila Aplicatie pentru Soferi!

O alta functionalitate foarte utila este gasirea in apropiere a unei statii de benzina, bancomat, spalatorie auto, farmacie, spital, centru de inchiriere de masini sau centru comercial. Toate punctele de interes din apropiere sunt afisate intr-o lista sau pe o harta.

Pe langa functionalitatile de mai sus, utilizatorii pot salva in aplicatie locatia in care si-au parcat autovehiculul fie manual, fie automatizata prin Bluetooth.

Aplicatia accepta utilizarea a doua limbi. Limba implicita a aplicatiei este limba romana. Tot continutul este de asemenea tradus in limba engleza. Aplicatia va fi dezvoltata astfel incat sa introduca si alte limbi.

Sistemul Frontend – panoul de administrare in care service-urile / asistenta rutiera / alte servicii auto primesc solicitarea de la utilizatorii de aplicatii si de unde pot comunica cu utilizatorii aplicatiei.

Partener IQCar – aplicatie nativa mobila pentru Android, dezvoltata service-urile auto, care interactioneaza cu aplicatia IQCar existenta. A fost cea mai buna solutie pentru service-urile mici, deoarece trimite notificari in timp real de fiecare data cand au primit o cerere de la aplicatia IQCar pentru soferi. Acesta le permite sa raspunda rapid si sa creasca cu usurinta baza de date a clientilor.

Aplicatii white-label pentru dealeri si service-uri mari – este un beneficiu oferit clientilor mari care s-au inscris in ecosistemul IQCar. CustomSoft a replicat intregul sistem de aplicatii hibride, native si web pentru acestia.


Beneficii:

Clientul a primit o suita de produse dezvoltate cu aceeasi echipa, eliminand posibilele sincope de comunicare si lansarile intarziate care pot apare atunci cand sunt implicati mai multi dezvoltatori in acelasi proiect.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit