Aplicatii native iOS & Android pentru Inmarsat

Aplicatii mobile Android si iOS discuta cu terminalele conectate la Wifi, prin comenzi AT, aplicatia devenind o solutie unica astfel incat este capabila sa controleze peste 10 dintre cele mai populate terminale.

Client

Inmarsat este un nume de lider in domeniul serviciilor de comunicatii prin satelit. Ajuta clientii sa ramana conectati peste tot in lume, chiar si in cele mai indepartate zone terestre si maritime, prin terminale specializate care se conecteaza la satelit.

Propriile lor cuvinte:

Alimenteaza conectivitatea globala pe uscat, pe mare si in aer, Global Xpress este pe primul loc in lume ca viteza, in reteaua de banda larga Ka-band, de la un singur operator.

Exista sute de terminale pe piata. Este o provocare serioasa sa oferi sprijin clientilor si orientare fiecarui terminal.


Provocare

Pentru a putea configura si utiliza terminalele, clientii au nevoie de un laptop sau de o tableta, dar mai presus de aceasta, pentru a face fata au nevoie de interfete web de administrare concepute de catre fiecare producator de terminale.

Acele interfete ar putea fi destul de diferite, lipsite de un mod standard si unificat de a face lucrurile. De asemenea, caracteristicile functionale nu au fost identice intre diferite terminale. Aceasta varietate de probleme a fost o sursa constanta de frustrare pentru clienti.

Inmarsat avea nevoie de un mod unificat de a configura si controla terminalele.


The IsatHub service is accessed from your iPhone, iPad and/or iPod touch or Android[TM] device through the control app.

Am avut placerea de a lucra cu CustomSoft ca parte a rolului meu de arhitect la Inmarsat. Ne doream sa dezvoltam o aplicatie mobila care sa sporeasca capacitatea de utilizare a terminalelor prin satelit si deja fusesem refuzati de trei companii din UK care s-au retras dup ace au primit specificatiile noastre. CustomSoft a facut posibila dezvoltarea aplicatiei. Comunicarea a fost minunata pe parcursul intregului proces, deoarece CustomSoft nu se teme sa puna toate intrebarile potrivite mai devreme. Astept cu nerabdare sa lucrez cu ei in viitor!


Solutie

CustomSoft a proiectat si implementat aplicatii mobile Android si iOS pentru configurarea si gestionarea terminalelor intr-un mod unitar. Discuta cu terminalele conectate la Wifi, prin comenzi AT, aplicatia devenind o solutie unica astfel incat este capabila sa controleze peste 10 dintre cele mai populate terminale.

isathub-diagram1

Image courtesy of https://www.inmarsat.com/service/isathub/

Pe ambele aplicatii mobile Android si iOS, aceasta solutie a imbunatatit foarte mult experienta clientilor in utilizarea serviciilor Inmarsat.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit