Dezvoltare web

Peste 100 de aplicatii web custom finalizate in mai mult de 10 ani


Abordam fiecare provocare de development cu mintea deschisa si ne asiguram ca se integreaza perfect cu felul in care iti desfasori activitatea in fiecare zi, indiferent ca vrei sa construiesti ceva de la zero, sa migrezi catre o noua solutie sau sa imbunatatesti functionalitati existente. Mai mult de 150 de aplicatii web dezvoltate in mai mult de 10 ani sustin afaceri din industrii ca telecomunicatii, imobiliare, distributie, retail, automotive, transporturi, logistica, agricultura, servicii, energie si multe altele.

Softuri puternice, adaptate perfect la cererile specifice ale industriei si obiectivelor tale de business, folosesc la maxim bugetul disponibil, in timp ce mentenanta si customizarea platformelor sunt mereu simple si eficiente. De la idei de start-up pana la sisteme corporate, toate devin solutii inovatoare gata sa-ti sedimenteze statutul de jucator cheie in domeniul tau.

Contactati-ne astazi pentru o oferta gratuita!

Suntem pasionati de crearea de aplicatii web de success pentru clientii nostri, si stim ca o aplicatie dezvoltata in mod profesionist ofera o experienta web sigura si impresionanta. De aceea ne asiguram intotdeauna ca aplicatiile noastre respecta asteptarile utilizatorului in cee ace priveste performanta. Pentru aplicatiile noastre web folosim PHP si Laravel.

Livram proiectele la timp, mentinand cele mai inalte standarde in timpul devoltarii. De asemenea, echipa noastra este formata din specialisti care va ajuta sa faceti fata provocarilor si sa adaptati aplicatia web in functie de nevoi. Acoperim fiecare cerinta si va ghidam pe tot parcursului proiectului, de la primul concept pana la rezultatul final. In tot acest timp ne asiguram ca proiectul se incadreaza in termenul si bugetul agreate initial.

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit