Dezvoltare mobila

Solutiile noastre mobile imbunatatesc si simplifica foarte mult operatiunile dvs. zilnice


Suntem atenti la felul in care partea de UI/UX a applicatiilor pe care le dezvoltam se potriveste cu nevoile tale de business; de la idee pana la lansare, implicarea noastra in intregul ciclu de productie genereaza solutii care iti imbunatatesc si simplifica operatiunile zilnice, indiferent ca folosesti Android sau iOS. Applicatiile native, hibride si enterprise pe care le dezvoltam te pot ajuta sa gasesti noi cai de dezvoltare.

Un mix bine calibrat de tehnologii, tool-uri de dezvoltare si testare aprofundata, toate sub o infrastructura solida, iti dau voie sa fii pregatit pentru trecerea spre ecommerce pe mobil. Usurinta in utilizare este prima noastra prioritate pe masura ce gasim noi moduri de a dezvolta aplicatii de mobil care se integreaza perfect cu restul de aplicatii software pe care le folosesti; acolo unde este nevoie, extindem functionalitatile pentru a face loc unui flux permanent de noi cereri ale utilizatorilor.

Contactati-ne astazi pentru o oferta gratuita!

Stim ca dispozitivele mobile sunt utilizate zi de zi din ce in ce mai mult, de aceea orice necesita o aplicatie mobila. Obiectivul nostru este sa ajutam clientii sa fie la zi cu cerintele tehnologice si cu un pas inaintea competitorilor. De asemenea, abordarea noastra plaseaza userul final in centrul designului aplicatiilor mobile, asigurandu-se astfel o experienta perfecta de utilizare. Pentru aplicatiile noastre mobile folosim React Native.

Folosim tehnologii actuale, iar cunostintele noastre extinse atat pentru aplicatiile mobile, dar si pentru cele web ne recomanda ca partener de incredere. Dezvoltam aplicatii mobile de inalta calitate pentru Android si iOS, care sunt intuitive si engaging.

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit