Despre noi

CustomSoft este o companie de tehnologie, specializata in strategie, dezvoltare, interaction design si comert digital.

Viitorul cresterii consta in intelegerea avantajelor tehnologiei. CustomSoft este mai mult decat o companie. Este o echipa conectata prin dragostea comuna pentru tehnologie.

Inca de la inceputul CustomSoft, ne-am extins expertiza si ne-am concentrat pe acoperirea globala. Conceptul nostru este ca lumea se schimba si dorim sa construim software care sa ajute companiile sa tina pasul cu aceasta dezvoltare rapida.

Ilustratie cu oameni care lucreaza pe calculator
Ilustratie cu oameni care lucreaza

Dorim sa imbunatatim modul in care clientii nostri se conecteaza si interactioneaza cu lumea digitala. CustomSoft isi propune sa colaboreze cu experti si sa dezvolte impreuna companiile care aleg sa lucreze cu noi.

Centram tot ceea ce cream in jurul calitatii, deoarece scopul nostru este sa cream experiente unice si semnificative. In plus, lucram cu o mare varietate de tehnologii care fac posibila indeplinirea nevoilor tale de afaceri si obtinerea rapida de profit. Scopul nostru este sa iti dezvoltam perfect proiectele digitale si sa iti incurajam afacerea spre succes.

Ne place sa fim integratori de sisteme. Directiile noastre de lucru includ e-commerce-ul, inteligenta artificiala si dezvoltarea de software custom. Dar, pe langa vasta noastra experienta in dezvoltarea de la zero sau implementarea de software, credem si in educatie.

E-commerce-ul este un domeniu interesant, dar complicat si, prin urmare, lucram cu doi consultanti care te pot ajuta sa construiesti o baza de abilitati care vor contribui semnificativ la cresterea companiei tale. De asemenea, unul dintre consultantii nostri de e-commerce ofera trei cursuri diferite: B2B, B2C si un curs pentru Retaileri.

Ilustratie despre tehnologie

Sa discutam putin despre ceea ce facem:

E-commerce

Pornind de la experienta noastra cu Eva e-commerce, propria noastra platforma de e-commerce, ne-am straduit sa ajutam clientii sa aiba succes cu canalele lor digitale de vanzari. Am construit un ecosistem de parteneri, servicii si produse care le permit clientilor nostri sa obtina valoarea maxima din afacerea lor in cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor.

Astazi, lucram cu platforme de e-commerce global de ultima generatie, care sunt premiate de IDC, Gartner si Forrester. Toate platformele sunt bazate pe API, headless, sigure, performante si cu un cost total de detinere redus.

In prezent, implementam trei platforme majore de e-commerce:


Inteligenta artificiala

Inteligenta artificiala (sau AI) ajuta companiile sa ia decizii mai inteligente, mai rapide si mai informate prin colectarea si procesarea datelor. Daca ai date, avem experienta necesara pentru a le intelege si pentru a le folosi la maximum. Intelegerea tiparelor din datele tale este ceea ce facem atunci cand vine vorba de AI si de invatare automata. Incepand cu implementari simple, cum ar fi recunoasterea faciala si recunoasterea de produs, pana la NLP si generarea de text folosind AI, si putem merge si mai departe pentru a implementa proiecte de deep AI.

Credem in automatizare, intrucat aceasta este deja viitorul proceselor de afaceri, si incurajam orice companie sa o acceseze.


Dezvoltare software custom

Cele peste 100 de proiecte de succes ne garanteaza ca fiind compania de baza pentru a iti construi aplicatia sau platforma personalizata. Am construit de la zero platforme complexe pe care clientii nostri inca le folosesc dupa ani de la momentul lansarii, dovada ca munca noastra este de incredere si bine facuta.

Peste 400 de integrari intre o mare varietate de sisteme demonstreaza ca oriunde ai date care trebuie transferate fara probleme de la un sistem la altul, fara interventie umana, poti conta pe noi. Aplicatiile mobile pentru multe industrii sunt modalitatea noastra de a reactiona la lumea in care traim astazi, unde acestea sunt pe primul loc.


CustomSoft in timp:


2006


Inceputurile CustomSoft

CustomSoft s-a lansat pe piata de software.

2007


Primii pasi

CustomSoft a inceput sa lucreze in industria e-commerce pentru prima data, impreuna cu unul dintre cei mai importanti retaileri IT&C, evoMAG.

2014


Crestere

CustomSoft a creat Eva e-commerce, platforma B2C, si a elaborat primul modul de B2B care a permis distribuitorilor sa targeteze canalul online.

2017


Inovare

CustomSoft a inceput sa lucreze cu unul dintre primii distribuitori de pe piata romaneasca, Vitacom, pentru a le imbunatati modulul online de canal B2B.


2017


Network

CustomSoft a inceput sa isi construiasca o retea de parteneri pentru a permite tuturor clientilor de e-commerce sa foloseasca platforma Eva si sa creasca mai mult.

2018


Succes

CustomSoft a lansat Eva Marketplace in cadrul uneia dintre cele mai mari conversii offline-to-online din Romania (www.doraly.ro).

2019


Imbunatatiri permanente

CustomSoft isi foloseste experienta pentru a dezvolta produsele Eva si pentru a-si ajuta clientii sa isi imbunatateasca businessurile online.

2020


CustomSoft UK

In prezent CustomSoft s-a extins la nivel international. Oferim software de calitate inalta pentru piata britanica.


Te vom ajuta sa iti aduci ideea la viata.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft


Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit