IdealFlatmate – servicii imobiliare (flatsharing)

idealflatmate.co.uk

Servicii Flat Sharing pentru rezidenti UK

Client

Ideal Housemate Limited ofera servicii imobiliare pe internet. Compania opereaza ca o platforma prin intermediul careia utilizatorii isi pot gasi online un coleg de apartament ideal. Ideal Housemate ofera o aplicatie in care clientii se pot inregistra si isi pot cunoaste colegul de apartament potrivit pentru a-si inchiria proprietatea. Ideal Housemate se adreseaza clientilor din Marea Britanie.

Provocare

Intr-o piata imobiliara aglomerata si costisitoare, clientul a avut ideea de a dezvolta o aplicatie web bazata pe un algoritm care creeaza si potriveste profilele chiriasilor si proprietarilor pentru a-i ajuta sa gaseasca cea mai buna oferta.

Am fost incantat si impresionat de eficienta si efortul depus de echipa CustomSoft care a contribuit la dezvoltarea si lansarea Ideal Flatmate. Experienta si priceperea lor ne-a facut sa fim increzatori ca indiferent ce probleme pot aparea in timpul procesului, vom gasi un raspuns. Asteptam cu nerabdare sa continuam activitatea noastra cu ei.


Solutie

Ideea unui coleg de apartament este din ce in ce mai comuna in randul noiilor generatii, prin urmare, in cadrul acestui proiect, CustomSoft a avut ocazia sa dezvolte o aplicatie web bazata pe un algoritm creat si furnizat de client.

In aceasta aplicatie utilizatorii pot sa listeze o proprietate sau sa caute o camera de inchiriat.

Procesul de “matching” se bazeaza pe un chestionar pe care fiecare utilizator trebuie sa il completeze cand se inscrie pe platforma.

Proprietarul poate sa:

  • Adauge/listeze proprietatea;
  • Seteze detaliile proprietatii;
  • Adauge fotografii ale camerei pe care vrea sa o inchirieze.
  • Stabilieasca criteriile de selectie ale chiriasului, precum: categoria de varsta, animale de companie, fumator / nefumator si asa mai departe.

Chiriasii pot cauta proprietati fara a se autentifica in aplicatie, insa trebuie sa se inregistreze/autentifice daca doresc sa vada detaliile sau sa rezerve o camera. Ei pot cauta o camera pe baza mai multor criterii (filtre) si pot distribui o camera / proprietate preferata colegilor de apartament selectati.

Aplicatia este integrata cu mai multe metode de plata bine cunoscute pentru a ajuta utilizatorii sa plateasca sau sa colecteze chiria.


Beneficii

Prin dezvoltarea acestei aplicatii, IdealFlatmate reuseste sa usureze procesul de cautare a unei camere de inchiriat sau a unui coleg de apartament, in functie de nevoile clientului.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit