Proiecte custom

Tom Gatzen, founder Ideal Flatmate

Tom Gatzen
Cofounder, Ideal Flatmate

Am fost incantat si impresionat de eficienta si efortul depus de echipa CustomSoft care a contribuit la dezvoltarea si lansarea Ideal Flatmate. Experienta si priceperea lor ne-a facut sa fim increzatori ca indiferent ce probleme pot aparea in timpul procesului, vom gasi un raspuns. Asteptam cu nerabdare sa continuam activitatea noastra cu ei.


Graham Simmonds Chief Executive, Jump UK

Graham Simmonds
Chief Executive, Jump UK

De-a lungul colaborarii noastre cu CustomSoft, calitatea si serizoitatea au fost baza succesului nostru. Ne-a placut foarte mult sa lucram cu ei, au un spirit de echipa foarte bun, ofera rezultate excelente. CustomSoft s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru noi. Daca ar fi sa descriem compania noastra, suntem specialist in engagement, care ajuta organizatiile sa isi atinga obiectivele de well-being. Noi credem in beneficiile schimbului de idei si informatii, si in utilizarea celor mai bune practici pentru ne ajuta clientii sa dezvolte programe inovatoare. Solutia dezvoltata de CustomSoft a indeplinit cerintele noastre si a fost peste asteptari. Apreciem abordarea lor proactiva si disponibilitatea de a sugera imbunatatiri ale propunerilor noastre.


Amaury Boilot, CEO, Money 30

Amaury Boilot
CEO Money 30

Am apreciat foarte mult modul in care Customsoft a condus proiectul nostru. Toata echipa a fost in mod clar implicata in proiect si a facut tot posibilul pentru a obtine rezultatele scontate, desi termenele limita au fost foarte stranse, cu o comunicare continua, o mare receptivitate si inalt profesionalism.


Alexandru Tatar, Director IT&ERP, Augsburg International

Alexandru Tatar
Director IT&ERP, Augsburg International

Echipa CustomSoft ne-a ajutat sa definim structura cat si sa construim un sistem intern pe care il folosim in relatie cu clientii nostri. Ii recomandam pentru flexibilitatea lor, cat si timpii rapizi de raspuns in caz de nevoie. Vom continua sa ne bazam pe echipa CustomSoft in continuare pentru proiectele noastre interne.


Aurel Fratila
Deputy General Manager, Credit Europe Asigurari-Reasigurari

Am lucrat cu CustomSoft in cadrul unui proiect destul de mic pe care companiile noastre l-au impartasit. Echipa este tanara si dedicata, cu o viziune de business excelenta, adepta strategiei win-win orientata spre intelegerea nevoilor clientilor. Punctele forte ale CustomSoft sunt: echipa tanara, responsabila, inteligenta si proactiva, fluxul de lucru bine organizat. Lucrul cu CustomSoft a fost o placere.


Laura Vaida, Brand Manager, Vel Pitar

Laura Vaida
Brand Manager, Vel Pitar

Profesionalism, eficienta si proactivitate sunt termenii in care pot descrie colaborarea cu Customsoft.
O echipa tanara, capabila sa se plieze pe nevoile si ceritele clientului, sa respecte termene limita stranse si sa propuna imbunatatiri si solutii alternative atunci cand este nevoie.


Eugen Mincu, CEO, Total Survey

Eugen Mincu
CEO, Total Survey

Ca orice lucru intangibil, este greu de evaluat la inceput. Abia dupa prima intalnire mi-am dat seama ca nu stau de vorba cu niste programatori. Mi-am dat seama ca nevoile noastre sunt identificate usor si rezolvate rapid si profesionist.Cum spuneam, am fost reticent. Ma gandeam ca ma voi transforma intr-un semi-programator, iar persoanele pe care le voi intalni imi vor traduce cuvintele intr-un program care imi va usura activitatea. Din fericire nu a fost asa. A fost nevoie doar de cateva idei simple si programul meu a inceput sa prinda viata prin cei de la CustomSoft. Nevoile mele s-au transformat in ideile lor si asa am redus timpul de lucru si am usurat urmarirea fluxului de lucru. Felicitari!


Mihaela Savin, CFO, evoMAG.ro

Mihaela Savin
Director Economic, evoMAG.ro

Felicitari pentru activitatea prestata! Se pare ca inca mai exista servicii de calitate la preturi rezonabile contrar asteptarilor. O echipa de programatori calificati, promptitudine maxima, eficienta, timp scurt de raspuns, profesionalism, orientare catre client. O firma care isi canalizeaza intreaga atentie catre rezultate optime.


Mihai Tuluca
Project Manager, Eurotax

In cei trei ani de colaborare cu dezvoltatorul software CustomSoft am avut alaturi de noi un partener prompt ce a dobandit in foarte scurt timp cunostintele specifice domeniului nostru de activitate. Au imbinat intelegerea rapida a cerintelor tehnice formulate cu livrarea in timpul promis a aplicatiilor si functionalitatilor solicitate. Au dovedit atasament si implicare alaturi de noi in proiectele realizate astfel incat i-am considerat ca parte a echipei noastre.


Luminita Aldea
Coordonator Logistica, Norbert Dentressangle Frigo Logistics

Suntem foarte multumiti de colaborarea NDLFL – Custom Soft. Echipa CustomSoft ne-a oferit suport continuu indiferent de momentul in care i-am contactat!


Lucia Simion, Online Marketing Manager, shop.andreearaicu.ro

Lucia Simion
Online Marketing Manager, shop.andreearaicu.ro

Colaborez cu cei de la CustomSoft pentru a dezvolta si imbunatati proiectul meu de suflet, shop.andreearaicu.ro. Suportul si flexibilitatea lor ma surprind in fiecare zi si tin sa ii felicit pentru promptitudinea de care dau dovada de fiecare data cand apar situatii neprevazute. Daca ar fi sa descriu experienta mea cu echipa de la CustomSoft as alege 3 cuvinte: profesionalism, eficienta si daruire.


Alina Andrei, Transfer Pricing Partner, Cabot Transfer Pricing

Alina Andrei
Transfer Pricing Partner, Cabot Transfer Pricing

Recomand cu drag echipa Customsoft pentru serviciile lor de dezvoltare website-uri! Pe mine m-au ajutat in tot procesul de identificare template, pregatire text, pregatire design si selectie imagini, precum si in toate micile probleme care pot aparea la pregatirea unui website. Apropierea lor de clienti, training-ul acordat pentru a putea realiza in-house modificarile ulterioare in ceea ce priveste textul si design-ul m-au ajutat sa am un website de prezentare placut si profesionist, „neat & tidy”. Iar la sediul lor se gaseste mereu o cafea buna.


Alexandru Moise
CEO, Ultra Networks

Desi teoretic cunosteam avantajele folosirii aplicatiilor particularizate am avut o revelatie in urma colaborarii cu echipa CustomSoft. De la planificare pana la modificarile ulterioare terminarii totul a decurs simplu si rapid.


Veronica Pitea, Administrator, I.M.D. SRL

Veronica Pitea
Administrator, I.M.D. Srl

Permiteți-mi sa spun WOW! Am fost atat de impresionata de modul in care CustomSoft și managerul de proiect alocat noua a lucrat impreuna cu mine ca am fost cu adevarat uimita. Stiu ca lucrul cu o companie software la distanta poate parea dificil, insa CustomSoft a facut acest lucru sa nu se simta! In timp util, cu un pret corect, eficienta si profesionalism sunt unele dintre cuvintele care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la ei. Intentionez sa lucrez si pe viitor cu echipa lor. Multumesc!


Ioana Parlog, Manager, Misbits Record Shop

Ioana Parlog
Manager, Misbits Record Shop

A fost o colaborare foarte rapida si eficienta. Va multumesc.