Libra Journey – portofel electronic direct pe smartphone

Varianta mobila pentru aplicatia Libra Journey, care permite utilizatorilor sa trimita bani rapid, asigurandu-se in acelasi timp ca securitatea este crescuta.

Client

Libra Internet Bank se remarca in peisajul bancar romanesc prin inovatie orientata inspre utilizarea noilor tehnologii si a aplicatiilor online in designul produselor si serviciilor bancare bazate pe internet. Din 2011, banca si-a consolidat strategia de “Bank of the Internet”, bazandu-se pe viteza in procesarea cererilor si a operatiunilor clientilor, prin crearea unuia dintre cele mai moderne si dinamice servicii de internet banking de pe piata din Romania, si prin lansarea de produse ce au castigat numeroase premii.


Libra Journey app

Provocare

Modificarea asteptarilor clientilor creeaza noi cerinte. In epoca Internetului, cash-ul devine invechit, astfel ca Libra Internet Bank avea nevoie de o aplicatie care sa permita schimburi de bani rapide si sigure intre utilizatorii sai.

Solutie

Am dezvoltat varianta mobila pentru aplicatia Libra Journey, care permite utilizatorilor sa trimita bani rapid, asigurandu-se in acelasi timp ca securitatea este crescuta.


Beneficii

  • Utilizatorii dispun de o aplicatie user-friendly care le permite sa efectueze plati P2P intre prieteni, sau chiar intre propriile carduri;
  • Utilizatorii pot accesa aplicatia prin identificare biometrica (FaceID si amprenta) sau PIN, ceea ce reduce riscul de frauda;
  • Aplicatia permite utilizatorilor sa stocheze documente personale si sa efectueze scanari de coduri QR;
  • Pe langa transferuri de bani rapide si sigure, utilizatorii pot plati facturi prin intermediul aplicatiei;
  • Aplicatia permite “impartirea cheltuielilor” cu alti utilizatori.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit