Aplicatie medicala cloud-based pentru trackingul consumabilelor

O aplicatie bazata pe cloud (in prezent sub NDA) dedicata unitatilor medicale si furnziorilor, care face mai usor trackingul consumabilelor medicale.

Client

Un start-up de software medical focusata pe automatizarea fluxului de lucru in cadrul sistemelor de sanatate. Aceasta companie este dedicata imbunatatirii solutiilor digitale cu ajutorul unei platforme mobile care face ca fluxul de lucru sa functioneze mai bine pentru medici, asistenti medicali si administratori medicali. Acest start-up considera ca este timpul sa se renunte la documentele de hartie.


Provocare

Majoritatea profesionistilor din domeniul sanatatii folosesc un smartphone in viata de zi cu zi. Acest lucru creeaza o oportunitate pentru tehnologia mobila de sanatate, aceea de a deveni un instrument valoros pentru ei in timp ce lucreaza. Cresterea constanta a pietei aplicatiilor mobile pentru sanatate ofera un mare porential pentru toti cei nou-intrati in sectorul de sanatate.

In ciuda varietatii de aplicatii mobile de sanatate, a existat o mare nevoie de o aplicatie care sa permita trackingul consumabilelor medicale utilizate in timpul interventiilor chirurgicale, si care sa conecteze cu usurinta administratorii medicali, personalul medical si furnizorii acestora.


Solutie

Am dezvoltat o aplicatie bazata pe cloud (in prezent sub NDA) dedicata unitatilor medicale si furnziorilor, care face mai usor trackingul consumabilelor medicale.

Cum functioneaza: personalul medical si reprezentantii de vanzari pot scana cu usurinta produsele prin intermediul aplicatiei mobile. Aceasta creeaza un sumar al consumabilelor utilizate in timpul procedurilor chirurgicale, eliminand necesitatea documentelor de hartie, si, in acelasi timp, reducand erorile umane si intarzierile de plata.

Dupa scanare datele sunt trimise in cloud, unde toate partile implicate pot vizualiza datele, pot trimite comentarii si finaliza comenzile de achizitie si facturile.

Aplicatia este usor de utilizat, si fluxul sau de lucru este usor de inteles si retinut. Utilizatorii pot sa:

  • Creeze un caz nou folosind informatiile legate de procedura chirurgicala;
  • Scaneze materialele folosite cu ajutorul scannerului de coduri de bare din aplicatie;
  • Arate ecranul cu sumarul catre personalul medical responsabil cu revizuirea (review). Acest ecran contine o lista de produse utilizate in timpul procedurii;
  • Trimite cazul pentru review.

Aplicatia mobila Leafless creeaza procese de tranzactii digitale in timp real pentru a automatiza, autentifica si a aduce transparenta fiecarei proceduri chirurgicale.


Beneficii

  • Mai putine erori umane, eliminarea timpului petrecut sumarizand consumabilele folosite in timpul procedurilor medicale si eficienta sporita;
  • Experienta imbunatatita, securitatea datelor si acces usor la date istorice;
  • Reducerea cantitatii de hartie utilizata si date exacte in timp real.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit