Dezvoltare e-commerce

Investeste in dezvoltarea e-commerce-ului si urmareste-ti businessul prosperand.

Man holding smartphone


Foloseste-te de puterea tehnologiei pentru a sprijini cresterea e-commerce-ului in businessul tau.

E-commerce-ul continua sa creasca in prezent. Multi clienti sunt atrasi de gandul de a face cumparaturi confortabil de acasa, deoarece beneficiile pentru ei sunt evidente. Pentru retaileri, e-commerce-ul este o modalitate de a imbunatati vanzarile, de a creste gradul de constientizare a brandului, de a stimula implicarea si de a isi extinde audienta din randul consumatorilor.


Care sunt avantajele dezvoltarii e-commerce pentru businessul tau?


Performance chart and people

Performanta ridicata

Monitor, money, arrow going up

Solutie scalabila

Man looking at laptop

Interfata personalizata

Global

Reach international

People using smartphones

Mobile friendly

Laptop, man, lamp, paper

Migrarea contentului

People with headphones talking

Suport

Person working on laptop and clock

Accesibilitate 24/7

Man with cash, card, safe, printer, paper

ROI crescut


Nu se poate nega faptul ca platformele de e-commerce ofera o multitudine de beneficii pentru clienti, nu doar pentru retaileri. Experienta noastra in e-commerce ne permite sa lucram cu diferite tipuri de businessuri (B2B, B2C, marketplace) si sa te ajutam sa te mentii cu un pas inaintea concurentei, datorita unei combinatii de tehnologii moderne cu abilitatile echipei noastre de profesionisti.

Ne place sa gandim cu un pas inainte si sa analizam contextul businessului pentru a intelege cel mai bun mod de a implementa o platforma de e-commerce centrata pe client, care creste vanzarile, creste rentabilitatea investitiei si accelereaza intreaga afacere.

Echipa noastra iti aduce designul la viata cu functionalitati responsive si te ajuta sa profiti la maximum de tehnologie. O platforma de e-commerce ofera o cantitate imensa de informatii despre clientii tai. Acest lucru iti ofera puterea de a intelege nevoile acestora si posibilitatea de a prezice comportamentul lor in viitor.


Contactati-ne astazi pentru o oferta gratuita!


Pornind de la experienta cu propria noastra platforma de e-commerce, ne-am straduit sa ajutam clientii sa aiba succes cu ajutorul canalelor de vanzari digitale. Avand in vedere acest lucru, am construit un ecosistem de parteneri, servicii si produse care le permit clientilor nostri sa obtina valoarea maxima din afacerea lor in cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor.

Astazi, lucram cu platforme de e-commerce global de ultima generatie, care sunt premiate de IDC, Gartner si Forrester. Toate platformele sunt bazate pe API, headless ready, sigure, performante si cu un cost total de detinere redus.

Exista un lucru caruia ii acordam multa atentie, fiecare business are cerinte unice; astfel iti oferim o platforma de e-commerce care raspunde acestor nevoi specifice. Serviciile noastre adauga valoare companiei tale, indiferent de marimea acesteia.

In prezent, implementam trei platforme majore de e-commerce:

Te ajutam sa oferi experiente exceptionale de retail cu ajutor unor platforme de e-commerce care conduc la rezultate masurabile de business.


Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit