Strada IT

www.stradait.ro

Magazin online construit pe platforma Eva e-commerce

Client

Strada IT este un retailer online a carui misiune este sa devina unul intre cele mai de apreciate si de incredere magazine online din Romania. Acestia lucreaza in vederea indeplinirii acestui obiectiv, oferind preturi competitive, o experienta superioara de cumparaturi online, livrare rapida, consultanta profesionala si servicii calitative. Strada IT ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri la televizoare, imprimante si accesorii, la aparate si produse de ingrijire personala.

StradaIT nu este doar un magazin online, ci au si showroomuri cu puncte de livrare, iar clientii lor pot ridica produse din doua locatii diferite din Bucuresti.


Provocare

Pentru a putea mentine un standard ridicat pentru clientii sai, Strada IT a avut nevoie sa isi actualizeze platforma actuala, deoarece solutia folosita anterior devenise invechita.


Solutie

Am preluat vechea platforma si am mentinut cu succes continuitatea site-ului web, acest lucru in timp ce am facut tranzitia catre noua platforma.

CustomSoft ne-a sustinut cu success businessul atunci cand am decis ca vechea noastra platforma online este invechita si are nevoie de o actualizare. CustomSoft a raspuns rapid la intrebarile si problemele noastre. Suntem prezenti atat in mediul online cat si offline si lucram continuu pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Am ales CustomSoft si s-au dovedit a fi centrati pe client si concentrati pe calitate. Aveam nevoie de un partener de software care sa gestioneze proiectul nostru de la inceput pana la sfarsit, si care sa se asigure ca totul se incadreaza in planificare si buget. Putem spune ca suntem foarte multumiti de platforma pe care au construit-o pentru noi.


Beneficii

  • Clientii au acum acces la o platforma moderna, pastrand in continuare aceleasi date de logare;
  • Platforma se incarca rapid si are mai multe functionalitati;
  • O platforma care arata bine si functioneaza rapid reprezinta o garantie de incredere catre clienti, ceea ce aduce valoare companiei.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft & Eva e-commerce.

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit