ShopMania – Aplicatie de comparare de preturi

ShopMania este un sistem de comparare a preturilor si, in acelasi timp, un portal de cumparaturi care ofera consumatorilor o gama de resurse gratuite de informatii.

Client

ShopMania este un sistem de comparare a preturilor si, in acelasi timp, un portal de cumparaturi care ofera consumatorilor o gama de resurse gratuite de informatii. Scopul lor este sa va ofere o experienta unica de cumparaturi si sa va ajute sa luati decizii de cumparare inteligente.


Am lucrat cu echipa CustomSoft pentru aplicatia noastra mobila a fost o experienta pe care o pot recomanda cu incredere oricand. De obicei, in domeniul dezvoltarii software-ului este dificil sa gasesti un partener flexibil, angajat pe deplin in proiect cu o buna reactie și un timp de raspuns și o performanta ridicata a executiei. Pentru noi, CustomSoft a reprezentat toate aceste lucruri in fiecare faza a proiectului și chiar si dupa finalizarea proiectului, ne bucuram in continuare de un sprijin impecabil din partea lor.


Provocare

Intr-o lume in care oamenii cauta informatii online pe dispozitive mobile si mai mult de 90% din timpul petrecut pe mobil este consumat in aplicatii, clientul trebuia sa gaseasca o modalitate de a tine pasul cu comportamentul consumatorilor si, prin urmare, a dezvoltat aplicatii native pentru utilizatorii de iOS si Android.


Solutie

CustomSoft a proiectat si implementat aplicatii mobile Android si iOS, care vor ajuta oamenii sa obtina acces la oferte exclusive de cumparaturi de la comercianti de incredere si verificati din tara lor.

Milioane de oameni din intreaga lume consulta aceasta aplicatie in fiecare luna inainte de a face achizitii online. Compara preturile si ofertele in mii de magazine online, vizualizeaza cele mai populare si cele mai bine cotate produse, promotii, reduceri si oferte.

Aplicatia ShopMania este dotata cu functii concepute pentru a le oferi cea mai rentabila experienta de cumparaturi.

 Utilizeaza aceasta aplicatie pentru:

• A vedea cele mai tari oferte din magazinele din tara dvs.

• A compara preturile pe categorii de produse

• A cauta cu usurinta produse cu ajutorul unor filtre de cautare

• A crea listele de dorinte

• A scana produsele si a gasi preturi mai bune online


Beneficii:

Clientul a dezvoltat doua aplicatii native cu aceeasi echipa ceea ce a contribuit la mentinerea unui flux bun in comunicare in toate etapele proiectului.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit