Augsburg International – Modul pentru bonusarea vanzarilor

Platforma care permite clientilor Augsburg sa vada toti indicatorii cheie: bonusuri, valoarea comenzilor etc.

Client

Un partener de incredere al celor mai consacrati producatori de piese auto, Augsburg International este un trendsetter pe piata auto romaneasca. Cartea lor de vizita transmite clientilor “Calitate germana”.


Provocare

Augsburg International avea nevoie de o solutie care sa ii ajute sa informeze in mod automat clientii despre situatia lor, si care sa se poata conecta cu sistemul lor ERP.


Solutie

Am devoltat o platforma care permite clientilor sa vada informatii care inainte nu le erau disponibile. Clientii pot accesa o pagina unde vizualizeaza toti indicatorii, cum ar fi bonusurile si valoarea comenzii, toate intr-o pagina usor de folosit, cu design user friendly.

Echipa CustomSoft ne-a ajutat sa definim structura cat si sa construim un sistem intern pe care il folosim in relatie cu clientii nostri. Ii recomandam pentru flexibilitatea lor, cat si timpii rapizi de raspuns in caz de nevoie. Vom continua sa ne bazam pe echipa CustomSoft in continuare pentru proiectele noastre interne.


Beneficii

  • Augsburg International isi poate gestiona cu usurinta baza de clienti si poate personaliza bonusurile pentru fiecare dintre ei;
  • Solutia noastra este complet integrata cu sistemul lor ERP;
  • Satisfactia clientilor creste, deoarece informatiile lor sunt afisate intr-un mod usor de citit si de inteles.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit