Consultanta e-commerce

Indeplinirea obiectivelor tale e-commerce se accelereaza datorita serviciului nostru de consultanta e-commerce

Indeplinirea obiectivelor tale e-commerce se accelereaza datorita serviciului nostru de consultanta e-commerce, care te ajuta sa iti cresti afacerea si sa imbunatatesti cererea pentru produsul tau. Pe masura ce te eliberezi de puncte slabe specifice industriei si de elemente care ingradesc evolutia afacerii, va aparea mai mult loc pentru crestere, iar combinatia dintre solutii tehnice si cerinte specifice va crea o experienta de shopping pozitiva pentru clientii tai.

Usability, functionalitate si design – acestea sunt prioritatile; functionalitatile pe care le recomandam sustin misiunea din spatele operatiunilor si pastreaza costurile la un nivel rezonabil. Atat utilizatorii cat si administratorii indeplinesc fiecare actiune cu usurinta.


Faceti cunostinta cu consultantii nostri


Michael Vax

Cursuri si consultanta e-commerce de Michael Vax si CustomSoft

Trainingurile de e-commerce construiesc o baza de abilitati care te vor ajuta sa dezvolti o afacere online si sa atingi obiectivele propuse.

Michael Vax a creat cursuri si Digital Commerce Canvas framework pentru a ajuta companiile sa isi planifice si sa implementeze initiativele de comert digital (e-commerce). Michael are o vasta experienta in e-commerce si te va invata informatii esentiale pentru dezvoltarea afacerii.


Vlad Diaconu

Consultanta e-commerce de Vlad Diaconu si CustomSoft

Un business de e-commerce este un efort imens, necesita timp, bani, cunostinte, si cu siguranta vei avea nevoie de tot sprijinul pe care il poti obtine.

Vlad are o experienta vasta in e-commerce, si este capabil sa te invete lucruri esentiale pentru dezvoltarea businessului, precum planificarea, dezvoltarea si implementarea unei strategii de crestere, cum sa structurezi si sa gestionezi bugetul, cum sa construiesti echipa si multe altele.


Cosmin Costea

Consultanta e-commerce de Cosmin Costea si CustomSoft

Multe companii isi doresc sa obtina succes din e-commerce, dar putine au obtinut transformarea pe care o cauta.

Cosmin are cunostintele de e-commerce necesare pentru a te ajuta, fie ca vinzi produse sau servicii, fie ca vinzi altor companii sau direct consumatorilor.

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit