evoMAG.ro – Aplicatii de cumparaturi (iOS & Android)

Aplicatii mobile native, Android si iOS care inlesnesc accesul cumparatorilor la oferte exclusive si le permit sa cumpere ceea ce au nevoie de pe dispozitivul lor.

Client

Site de comert electronic, pe piata din 2005, cu:

40.000+

de vizitatori

600.000+

de conturi de utilizator

100.000+

de produse enumerate


Provocare

Intr-o lume in care tot mai multe cumparaturi online se fac de pe dispozitive mobile, clientul trebuia sa gaseasca o modalitate de a tine pasul cu tendintele pietei. Proiectul CustomSoft a fost acela de a dezvolta o aplicatie mobila care ofera clientilor aceeasi experienta de shopping ca si portalul web.


Solutie

CustomSoft a proiectat si implementat doua aplicatii mobile native, Android si iOS care inlesnesc accesul cumparatorilor la oferte exclusive si le permit sa cumpere ceea ce au nevoie de pe dispozitivul lor.

Aplicatiile au avut peste 20.000 de descarcari si una dintre cele mai utile functii a fost posibilitatea de a trimite notificari push. Notificarile au fost un instrument folositor atat comerciantului cat si clientului final intrucat a permis evoMag sa-si comunice eficient ofertele si vizitatorilor sa fie informati in timp real despre reducerile produselor de interes.

Este o companie care stie sa fie alaturi de client in toate momentele unui business, atat in timpul crizelor cat si al perioadelor bune pentru dezvoltare. Ii recomandam cu toata raspunderea. Sunt persoane tinere, dinamice si orientate pe rezultate.


Beneficii:

  • Dezvoltarea de solutii personalizate adaptate afacerii clientului;
  • Raspuns rapid pentru orice situatie;
  • Servicii de consultanta pentru dezvoltare.

Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft

Accelereaza transformarea digitala a businessului tau!

Completeaza formularul si un consultant CustomSoft te va contacta pentru un demo gratuit