Proiecte mobile

Vlad Galu, Engineering Manager, Global Network Engineering, Inmarsat

Vlad Galu
Engineering Manager, Global Network Engineering, Inmarsat

Am avut placerea de a lucra cu CustomSoft ca parte a rolului meu de arhitect la Inmarsat. Ne doream sa dezvoltam o aplicatie mobila care sa sporeasca capacitatea de utilizare a terminalelor prin satelit si deja fusesem refuzati de trei companii din UK care s-au retras dupa ce au primit specificatiile noastre. CustomSoft a facut posibila dezvoltarea aplicatiei. Comunicarea a fost minunata pe parcursul intregului proces, deoarece CustomSoft nu se teme sa puna toate intrebarile potrivite mai devreme. Astept cu nerabdare sa lucrez cu ei in viitor!


Raluca Simion, Strategic Partnerships & Marketing Manager, ShopMania Net

Raluca Simion
Strategic Partnerships & Marketing Manager, ShopMania Net

Am lucrat cu echipa CustomSoft pentru aplicatia noastra mobila a fost o experienta pe care o pot recomanda cu incredere oricand. De obicei, in domeniul dezvoltarii software-ului este dificil sa gasesti un partener flexibil, angajat pe deplin in proiect cu o buna reactie și un timp de raspuns și o performanta ridicata a executiei. Pentru noi, CustomSoft a reprezentat toate aceste lucruri in fiecare faza a proiectului și chiar si dupa finalizarea proiectului, ne bucuram in continuare de  un sprijin impecabil din partea lor.


Lisa Morgan, Founder/Director, ShipPin Pte Ltd

Lisa Morgan
Founder/Director, ShipPin Pte Ltd

CustomSoft m-a ajutat sa duc myDelivery la nivelul urmator din punct de vedere tehnic. Au adus pe masa competentele necesare rapid pentru a finaliza prima versiune si m-au ajutat sa realizez cateva functionalitati suplimentare de atunci. Echipa este nu numai competenta, dar si prietenoasa, flexibila si sensibila la necesitatile mele – lucru important pentru un start-up ca al meu.


Alexandru Ciuncan, Business Development Manager, Media Xprimm

Alexandru Ciuncan
Business Development Manager, Media Xprimm

Am demarat colaborarea cu CustomSoft pentru dezvoltarea de aplicatii pentru portalurile noastre de Internet. Am fost uimiti de viteza cu care acestia au raspuns solicitarilor iar rezultatul a fost peste asteptari.