Proiecte Eva e-commerce

Mihai Patreascu, CEO evomag

Mihai Patrascu
CEO, evoMAG.ro

Este o companie care stie sa fie alaturi de client in toate momentele unui business, atat in timpul crizelor cat si al perioadelor bune pentru dezvoltare. Ii recomandam cu toata raspunderea. Sunt persoane tinere, dinamice si orientate pe rezultate.


Cristina Oprea
Director comercial, stradaIT.ro

CustomSoft ne-a sustinut cu success businessul atunci cand am decis ca vechea noastra platforma online este invechita si are nevoie de o actualizare. CustomSoft a raspuns rapid la intrebarile si problemele noastre. Suntem prezenti atat in mediul online cat si offline si lucram continuu pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Am ales CustomSoft si s-au dovedit a fi centrati pe client si concentrati pe calitate. Aveam nevoie de un partener de software care sa gestioneze proiectul nostru de la inceput pana la sfarsit, si care sa se asigure ca totul se incadreaza in planificare si buget. Putem spune ca suntem foarte multumiti de platforma pe care au construit-o pentru noi.


Catalin-Adrian Cirjaliu
CEO, ptc-auto.ro

Partenerii de la CustomSoft ne-au cerut un testimonial… De regula, atunci cand ti se cere asa ceva, scrii de bine despre cel in cauza. Scrii ca e cel mai bun, ca face super repede totul, ca are o echipa super tare, ca reuseste sa comunice super bine cu tine…. si tot asa.

Ei bine, noi colaboram de mai bine de 2 ani cu cei de la CustomSoft. Pot spune ca in tot acest timp, am fost ca intr-o relatie… Stii cum e intr-o relatie: ai asteptari mari de la partener. Vrei cat mai mult de la el, dar si el de la tine.  Acelasi lucru a fost si in cazul de fata.

Am trecut prin diverse situatii in care aveam nevoie de solutii, asa ca am intins limitele… Cand esti pasionat de ceea ce faci, si cand pui suflet, treci prin diverse stari. Prin urmare ne-am agitat, si ne-am linistit, ne-am enervat si ne-am calmat. Toate astea pentru a gasi solutii potrivite pentru necesitatile noastre.

Si da. De fiecare data am scos-o la capat intr-un fel: prin intelegere, sprijinit si continuitate. Si, in urma cu o luna am decis sa continuam pe aceeasi cale si in urmatorii 2 ani. De aici, iti tragi tu singur concluziile. Eu am decis sa lucrez profi. Tu?

PS:  Vorbim si facem lucrurile in felul nostru. Altfel, dar profi.


Alina Pavel, Project Manager, TotuldespreMame.ro

Alina Pavel
Project Manager, TotuldespreMame.ro

CustomSoft este un partener de business important pentru shopul TotuldespreMame.ro. Impreuna am reusit sa dezvoltam shopul nostru astfel incat sa raspunda eficient tuturor nevoilor clientilor nostri. Echipa CustomSoft este formata din profesionisti care raspund cu promptitudine solicitarilor noastre, ofera solutii si sunt proactivi reusind astfel sa devina indispensabili businessului nostru. Flexibilitatea si modul prietenos, dar mai ales implicarea lor m-au facut sa ii simt aproape atat in perioadele de criza cat si in perioadele de dezvoltare. Impreuna formam o echipa de tineri competenti si bine pregatiti care dezvolta unul dintre cele mai complete magazine online pentru parintii din Romania.