Platforma de integrari BaseLinker, cea mai mare din Romania, a fost conectata cu NexusIn ziua de astazi, un sistem ERP este vital unei companii care vrea sa creasca. Acesta ajuta businessurile sa se extinda, sa tina pasul cu cerintele consumatorilor, si sa isi optimizeze procesele.

Un sistem ERP este utilizat de companii pentru a gestiona operatiuni de rutina, cum ar fi contabilitatea, achizitiile, managementul proiectelor, managementul riscului si al lantului de aprovizionare. Sistemele ERP permit schimbul de date intre numeroase procese de business si le conecteaza pe toate. Prin asamblarea datelor tranzactionale comune ale unei organizatii din diverse surse, sistemele ERP elimina duplicarea datelor si ofera integritatea datelor cu o sursa singulara de adevar.


Avantajele folosirii unui sistem ERP1. Disponibilitate si acuratete mai mare a informatiilor

Sistemele ERP permit o colectare, procesare si stocare centralizata si eficienta a informatiilor despre productie, vanzari, clienti, etc., eliminand necesitatea verificarii si sincronizarii regulate a bazelor de date separate. Astfel se obtin date de calitate superioara si se share-uiesc intre departamente in mod mult mai eficient.
Accesul facil la date interne de calitate superioara pentru membrii din orice departament este un avantaj imens care contribuie la imbunatatirea performantelor la toate nivelurile businessului. In special, managementul lantului de aprovizionare si al stocurilor se bucura cel mai mult de implementarea unui sistem ERP.

2. Scalabilitate si flexibilitate

Acest avantaj provine din structura modulara a ERP-ului, care permite scalarea in functie de conditiile actuale ale businessului. Software-ul ERP ofera flexibilitatea de a lucra cu seturi de date variabile si cerinte aflate in schimbare. De asemenea, ofera spatiu de stocare foarte mare si procesare rapida a acestora. Orice schimbare in structura si modul de functionare a companiei necesita flexibilitate din partea solutiei ERP.

3. Customer service imbunatatit

Un ERP imbunatateste customer service prin automatizarea anumitor taskuri asociate. Printre aceste taskuri se numara eficientizarea managementului si analizei datelor, simplificarea trackingului, automatizarea anumitor procese de marketing si vanzari, etc. Automatizarea ajuta la reducerea timpului necesar pentru a oferi servicii de calitate pentru clienti, precum si la reducerea costurilor. De asemenea, multumita faptului ca ERP-ul se ocupa de o mare parte din taskuri, agentii de customer service se pot concentra pe oferirea unei experiente cat mai personalizate pentru clientii cu care iau contact.

4. Costuri de inventar imbunatatite

Datorita datelor precise pe care le furnizeaza, un ERP ajuta la imbunatatirea costurilor de inventar. Acest lucru se realizeaza prin evitarea stocurilor excesive sau insuficiente, precum si prin reducerea timpului petrecut cu trackingul manual al stocurilor. In plus, informatiile furnizate de un sistem ERP pot ajuta companiile sa identifice unde se pot reduce sau chiar elimina complet anumite costuri de inventar. Prin eficientizarea gestionarii stocurilor, businessurile se asigurarea ca au in permanenta cantitatea potrivita de stoc necesar in orice moment.

5. Performanta de management superioara

Un sistem ERP poate duce la o performanta de management mai buna multumita faptului ca ofera managerilor vizibilitate si control mai bune asupra operatiunilor. Sistemele ERP ofera o gama mai larga de date si perspective asupra performantei departamentelor, permitand managerilor sa identifice si sa abordeze mai usor blocajele. In plus, sistemele ERP includ de obicei capabilitati de analiza, care le pot oferi managerilor o mai buna intelegere a clientilor, furnizorilor si altor parti interesate, permitandu-le sa ia decizii mai informate. De asemenea, sistemele ERP ofera o platforma unificata pentru colectarea si analiza datelor, care poate ajuta la eficientizarea operatiunilor si la reducerea timpului si efortului asociat cu gestionarea mai multor surse de date.


Am listat mai multe beneficii ale sistemelor ERP intr-un articol. Click aici pentru a citi articolul “Top 10 beneficii ale sistemelor ERP”


Person working on laptop

Integrare ERP Nexus – BaseLinkerUn conector care leaga un marketplace la un sistem ERP ofera clientilor sai o gama larga de avantaje, inclusiv facilitarea unei mai bune gestionari a operatiunilor si a fluxurilor de lucru, precum si o mai buna gestionare a stocurilor si a produselor. Acest conector ajuta, de asemenea, companiile sa isi reduca costurile operationale si sa imbunatateasca fluxurile de lucru, prin simplificarea procesului de gestionare a stocurilor si a produselor. Acest conector permite, de asemenea, companiilor sa-si optimizeze operatiunile de vanzari si achizitii.

Noi, CustomSoft, partener de incredere al BaseLinker, am dezvoltat o integrare intre Nexus ERP si BaseLinker. Aceasta integrare ofera avantajul unui proces usor, intrucat nu necesita instalare si functioneaza automat, fara nevoia unei mentenante separate.

Marketplace-ul clientului se conecteaza intai la BaseLinker, apoi la Nexus ERP prin intermediul conectorului. Comenzile sosite prin marketplace sunt preluate de BaseLinker, iar acesta le transfera catre Nexus prin intermediul conectorului. Apoi, comerciantul proceseaza si expediaza comenzile. Orice modificare ce se face in starea comenzii se reflecta in mod automat prin sincronizare directa in BaseLinker.

Principalele functionalitati ale acestei integrari includ preluarea din BaseLinker a comenzilor si platilor care vin prin marketplace, sincronizarea stocurilor, produselor, preturilor, facturilor, starii comenzilor, modificarilor comenzilor si descrierilor de produse. De asemenea, integrarea ofera si o viteza de transfer de 100 de request-uri API pe minut.


Despre NexusNexus Media SRL este o companie globala de solutii de gestiune a afacerilor, specializata in furnizarea de solutii informationale si de business intelligence pentru clientii sai. Compania s-a lansat in anul 1997, in Romania, si de atunci a devenit rapid unul dintre liderii de top din industria de solutii de gestiune a afacerilor din regiune.

Nexus ofera o gama completa de solutii ERP, inclusiv gestiunea financiara, a operatiunilor, a productiei, a stocurilor, a vanzarilor si a achizitiilor, alaturi de solutii de business intelligence.  De asemenea, ofera servicii de implementare si integrare a solutiilor ERP, precum si servicii de suport, intretinere si formare pentru clientii sai, pentru a asigura o experienta de utilizare optima.

Compania este dedicata oferirii de solutii de gestiune a afacerilor si business intelligence, care sa ajute clientii sa-si imbunatateasca operatiunile si sa obtina rezultate de afaceri pozitive. Pe langa acestea, clientii Nexus pot beneficia servicii de consultanta si implementare profesionala, precum si servicii de suport, intretinere si formare pentru clientii sai. Compania se mandreste cu o echipa de experti in solutii ERP si business intelligence si ofera o gama larga de produse si servicii, care sa ajute clientii sa isi optimizeze operatiunile si sa-si atinga obiectivele de business.


Despre BaseLinkerBaseLinker integreaza diverse platforme de e-commerce si automatizeaza procesele de business. BaseLinker ofera utilizatorilor sai numeroase functionalitati importante. permite gestionarea dintr-un singur loc a comenzilor din magazinele online si din marketplace-uri. Inventarul si preturile se sincronizeaza in mod automat pe conturile de marketplace, ofertele bulk si licitatiile de pe mai multe marktplace-uri se gestioneaza cu doar cateva click-uri, si se automatizeaza multe procese din cadrul companiei.

BaseLinker ajuta businessurile care vor sa se extinda pe pietele internationale,  facilitand listarea produselor in marketplace-uri precum Amazon si eBay. In prezent, 50% din magazinele online din Polonia folosesc BaseLinker pentru a gestiona comenzile.

BaseLinker ofera multiple beneficii pentru utilizatori: peste 100 de integrari cu marketplace-uri cunoscute, magazine online, curieri, aplicatii de imprimare in cloud si tiparire a chitantelor, alte aplicatii care ajuta in activitatea businessului, plus API cuprinzator pentru realizarea propriei integrari cu BaseLinker.


Despre CustomSoftViitorul cresterii consta in intelegerea avantajelor tehnologiei. CustomSoft este mai mult decat o companie. Este o echipa conectata prin dragostea comuna pentru tehnologie. Inca de la inceputul CustomSoft, ne-am extins expertiza si ne-am concentrat pe acoperirea globala. Conceptul nostru este ca lumea se schimba si dorim sa construim software care sa ajute companiile sa tina pasul cu aceasta dezvoltare rapida.

Dorim sa imbunatatim modul in care clientii nostri se conecteaza si interactioneaza cu lumea digitala. CustomSoft isi propune sa colaboreze cu experti si sa dezvolte impreuna companiile care aleg sa lucreze cu noi.

Centram tot ceea ce cream in jurul calitatii, deoarece scopul nostru este sa cream experiente unice si semnificative. In plus, lucram cu o mare varietate de tehnologii care fac posibila indeplinirea nevoilor tale de afaceri si obtinerea rapida de profit. Scopul nostru este sa iti dezvoltam perfect proiectele digitale si sa iti incurajam afacerea spre succes. Ne place sa fim integratori de sisteme. Directiile noastre de lucru includ e-commerce-ul, inteligenta artificiala si dezvoltarea de software custom.

In concluzie, integrarea dintre ERP-ul Nexus si BaseLinker oferita de CustomSoft ofera un numar mare de avantaje, printre care se numara usurinta folosirii si viteza de transfer ridicata. Parteneriatul dintre CustomSoft si BaseLinker reprezinta un mijloc sigur de a face business-ul mai rapid si mai eficient.


Pentru mai multe detalii, contactati-ne!