Eva e-commerce – platforma adaptata nevoilor tale

Cu totii stim ca in momentul de fata foarte multe industrii sunt afectate de actuala criza. Din aceste industrii fac parte si unii din partenerii si clientii nostri, iar acest lucru ne-a determinat sa facem eforturi mari pentru a-i ajuta pe cei aflati la nevoie.

Pentru multi dintre noi viata de dupa Coronavirus va fi total schimbata. Evenimentele din prezent remodeleaza societatea pe termen lung, de aceea tine de fiecare dintre noi sa ne adaptam cat mai rapid. Pe masura ce se implementeaza masuri de distantare sociala si carantina in toate tarile afectate, lumea a fost pusa in “lockdown”. Acest lucru a dus la un colaps rapid al activitatii economice, poate cel mai mare experimentat pana acum in timpul vietii noastre.

Aceasta nu este o criza ca oricare alta, de aceea impactul acesteia asupra vietii si a mijloacelor de trai este inca incert. Se fac eforturi insemnate pentru a diminua acel impact, insa momentan este incert cum va arata peisajul economic atunci cand acest lockdown va lua sfarsit.

Am aruncat o privire in Google Trends si am observat o legatura intre numarul de cautari a cuvintelor-cheie “cumparaturi online” si “livrare la domiciliu”. In momentul de fata interesul pentru aceste cuvinte-cheie este din nou in crestere, semn ca inca este timp pentru businessurile care inca nu s-au extins in online sa faca acest pas.

Interes cumparaturi online si livrari la domiciliu

Intrucat ne dorim sa sprijinim dezvoltarea mediului de business romanesc, am cautat o solutie cat mai rapida si mai eficienta. Tocmai de aceea, in momentul de fata avem o promotie la unul din produsele noastre de e-commerce, Eva e-commerce.

Retailul, la fel ca multe alte domenii, este mai competitiv ca niciodata. In ciuda acestui fapt, multe businessuri inca nu sunt pregatite sa accepte aceast lucru, si sa inteleaga ca trebuie sa inglobeze aceasta schimbare. Clientul are multiple optiuni la dispozitie, de aceea este important ca un business sa evolueze odata cu clientul. Daca acest lucru nu se intampla, businessul va fi vazut ca “invechit, plictisitor”, lucru ce poate duce la faliment.

Digitalizarea unei companii si o prezenta puternica in online ofera un avantaj competitiv foarte mare fata de companiile care aleg sa nu se dezvolte in aceasta directie. Odata cu folosirea unei platforme de e-commerce, vin o serie de avantaje, precum:

  • cresterea eficientei;
  • reducerea erorilor umane;
  • securitatea crescuta a datelor companiei;

Dezvoltata ca o solutie ce raspunde imediat nevoilor de e-commerce ale unei companii, Eva e-commerce reprezinta cartea de vizita pentru o afacere de succes.

Lipsa de experienta in online nu trebuie sa te faca sa te temi de acesta. Noi suntem aici sa te ghidam pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii de business, fara sa pierzi bani.


Eva e-commerce desktop
Eva e-commerce mobile

Pentru ca ne place sa facem viata clientilor nostri mai usoara, am facut un parteneriat cu o agentie Premier Google Partner.

Extinde-ti businessul cu ajutorul nostru. Experienta noastra de aproape 14 ani ne ajuta sa iti oferim solutia de care ai nevoie. Eva e-commerce dispune de o lista vasta de functionalitati care te ajuta sa iti cresti afacerea.

Logo Eva e-commerce

Iti punem la dispozitie o platforma care poate sustine atat un business la inceput de drum, cat si unul de proportii mari. Inca de la inceputul colaborarii noastre, noi iti punem la dispozitie niste functionalitati de care vei avea nevoie atunci cand businessul tau va creste si nevoile se vor schimba. In momentul acela nu va mai fi nevoie sa platesti suplimentar, iar cresterea este sustinuta.

Totodata, datorita modulului nostru de marketing foarte bine dezvoltat, iti poti promova in mod inteligent produsele atat pe propriul website, cat si pe alte canale. Poti seta singur campanii, publica bannere pe site, realiza asocieri si recomandari de produse, iar pentru ceea ce necesita ajutor profesionist, partenerii nostri de la agentia Premier Google Partner reprezinta cea mai buna alegere.

Logo emag Marketplace

De asemenea, Eva e-commerce dispune de multiple integrari:

  • cu emag Marketplace, pentru ca stim ca este foarte important ca vanzarea sa se produca pe mai multe canale;
Logo Fan Courier
  • cu FAN Courier, liderul serviciilor de curierat din Romania, pentru ca tu sa ai siguranta ca produsele tale vor fi livrate rapid oriunde;
Logo Netopia mobilPay
  • cu mobilPay, un sistem de plata sigur, pentru ca datele tale sa fie protejate;
Logo Smartbill
  • cu SmartBill, cel mai folosit soft de facturare;
Logo Saga
  • cu Saga, un program foarte popular de contabilitate.

Pe langa aceste lucruri foarte importante pe care le face Eva, aceasta mai are o caracteristica esentiala. Platforma Eva e-commerce iti permite sa vinzi si pe desktop si pe mobil, intrucat dispune de design responsive.O componenta esentiala a unui business de succes este marketingul. Experienta partenerilor nostri reprezinta un atu valoros pentru clientii care aleg sa lucreze cu ei.

Si pentru ca noi chiar ne dorim sa AJUTAM comunitatea de antreprenori, pe langa parteneriatele create din dorinta de a simplifica intreg procesul, am redus la jumatate costul de implementare.


Contact Eva e-commerce

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!