Ai nevoie de un magazin online ACUM?

In contextul actual, companiile se confrunta cu multe obstacole care le ingreuneaza, sau chiar stopeaza activitatea. Companiile trebuie sa isi evalueze situatia actuala, sa isi regandeasca planurile pe termen scurt si mediu, sa isi ajusteze strategiile si sa ia deciziile oportune intr-un timp foarte scurt.

Odata cu aceste schimbari generale, au aparut si schimbari in comportamentul consumatorilor. Acestia si-au adaptat pe cat de mult posibil viata si activitatile catre indoor, lucru care a dus la o crestere spectaculoasa a e-commerce-ului. 

Cresterea e-commerce-ului reprezinta o oportunitate de crestere pentru companiile care vor sa isi adapteze serviciile in functie de noile cerinte ale pietei.In urma discutiilor avute cu antreprenori din  domenii variate, am decis sa venim cu o solutie rapida pentru problemele lor. Astfel, am creat EVA LITE, o solutie rapida, usor de implementat, cu costuri mici si integrata cu o gama de servicii de care ai nevoie.


Practic, poti avea magazinul tau online in mai putin de 7 zile!

Solutia noastra este perfecta pentru mai multe sectoare de business, grav afectate de aceasta criza:

  • HoReCa;
  • Retail;
  • Fashion;
  • Fitness;
  • Si lista ramane deschisa.


Indiferent de domeniul in care activezi, contacteaza-ne si noi venim cu solutia perfecta pentru businessul tau!

Noi vrem sa ajutam antreprenorii care au gasit noi oportunitati de business adaptate situatiei actuale, si care au nevoie de continuitate prin extinderea si dezvoltarea in mediul online.


Esti prezent doar in offline si ai vrea sa treci in online? Nu ai fost focusat pe online pana acum dar ai vrea sa faci o schimbare? Acesta este momentul oportun.

La baza acestui proiect a stat dorinta de a raspunde nevoilor comunitatii si de a oferi o solutie viabila pentru mediul de business din Romania.

Noi te ajutam nu doar cu platforma de e-commerce, ci te ajutam sa te promovezi inteligent! Prin parteneriatul cu Gun Media (agentie de marketing online axata pe performanta), poti alege servicii de marketing online care sa te ajute sa ai un start promitator in online si sa obtii rezultate imediate. 


Beneficiile promovarii in aceasta perioada

  • Optand pentru serviciile de promovare online, specialistii de la Gun Media te vor ajuta in realizarea unei strategii de comunicare si promovare adaptata situatiei actuale astfel incat brandul tau sa aiba un inceput promitator in online. 
  • Vei primi consultanta cu privire la obiectivele business-ului tau, canalele cele mai potrivite pentru promovare, campaniile care sa iti aduca rezultate imediate cat si cu privire la produsele pe care ar trebui sa le evidentiezi. 
  • Daca nu ai experienta in online, cea mai buna solutie este sa apelezi la serviciile unor specialisti care sa te indrume sa iei cele mai bune decizii, fara sa pierzi bani. 
  • Datele vor fi analizate cu mare atentie pentru viitoare decizii, vei primi rapoarte si pe baza cifrelor, se vor lua deciziile corecte si vor fi implementate strategii viitoare.
  • Vor fi create mesaje specifice prin care brandul sa arate empatie, proactivitate, autenticitate si prin care sa comunice cum anume poate fi de folos comunitatii in aceasta perioada: fie prin comercializare sau livrari de produse, fie prin oferire de servicii online etc. Se vor evidentia punctele forte ale produselor/ serviciilor, astfel incat sa ai return cat mai mare. 

Ce beneficii ai daca folosesti EVA LITE?

1. Implementare rapida. Incepi sa vinzi ACUM, in momentul cand ai nevoie.

2. Plati online sigure. Esti integrat cu un sistem de plati online rapid si de incredere.

3. Servicii de curierat. Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu transportul produselor tale, beneficiezi de servicii de curierat rapid cu acoperire nationala. 

4. Marketing profesionist. Iti recomandam o agentie specializata, pentru a lua de pe umerii tai grija marketingului.

5. Costuri mici. Costurile tale sunt mici in comparatie cu profitul obtinut in urma utilizarii platformei.

6. Accesezi clienti noi. Vei trece in lumea online, unde nu ai limitari geografice si ai acces la multi clienti, care altfel nu ar putea cumpara de la tine.


Vrei sa afli mai multe despre EVA LITE? Click aici!


Logo CustomSoft

Despre noi

Poate ai mai auzit despre noi, sau poate acum este prima data cand ne intalnesti. Noi suntem CustomSoft, si suntem prezenti pe piata de software inca din 2006, si ne-am remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat (web si mobil).

Incercam sa abordam fiecare proiect plecand de la cerintele clientului, dar completand cu tot ceea ce este necesar astfel incat asteptarile clientului sa fie intotdeauna depasite. Aducem cat mai multa plusvaloare clientului in bugetul pe care-l are la dispozitie.

Procedurile interne bine puse la punct asigura o calitate ridicata a serviciilor de analiza, dezvoltare, testare si management de proiect.

Poti afla mai multe despre noi prin click aici.

“In perioadele de criza este important ca antreprenorii sa se sprijine unii pe altii in masura posibilitatilor. M-am gandit care ar putea fi contributia CustomSoft in momentul actual si mi-am dat seama ca acum este mai important ca oricand ca businessurile sa treaca in online. E-commerce-ul este in crestere, ceea ce a dat nastere oportunitatii de digitalizare a unor companii care pana acum nu au fost preocupate foarte mult de acest aspect. Impreuna cu echipa venim in sprijinul celor afectati cu Eva Lite, o solutie de e-commerce rapida care permite deschiderea sau extinderea unui business online in doar 7 zile.” – Octavian Dumitrescu, CEO CustomSoft

Despre Gun Media

Gun Media

Gun Media este o agentie de marketing online, cu specialisti cu peste 11 ani de experienta. 

Ofera solutii integrate de marketing online: SEO, PPC (Google Search, Display, YouTube, Facebook si Instagram Ads, Pinterest Ads si LinkedIn Ads), Email marketing. Iar prin serviciul de postari organice pe Facebook si Instagram, asigura o comunicare smart, adaptata nevoilor si situatiei actuale. 

Performanta sta intotdeauna la baza rezultatelor campaniilor desfasurate.